Forum Forum Ezoteryczne Strona Główna   Forum Ezoteryczne
www.ezomy.fora.pl
 


Forum Forum Ezoteryczne Strona Główna -> Na każdy temat -> MNIAM mniam ..... Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
  Post MNIAM mniam ..... - Wysłany: Czw 2:06, 24 Paź 2013  
evuniaj8
Administrator



Dołączył: 23 Paź 2013
Posty: 1673
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta


 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Wto 20:02, 29 Paź 2013 Zmień/Usuń ten post  
Angie
Gość








wlasnie gotuje ta zupe

[link widoczny dla zalogowanych]

ciekawa jestem czy bedzie dobra
no i ja ja gotuje na udkach Laughing

ten serek lazur moze byc fajnym dodatkiem :)


ps. dawajcie tu jakies fajne przepisy Wink


Ostatnio zmieniony przez Angie dnia Wto 20:03, 29 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
 
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Wto 21:13, 29 Paź 2013 Zmień/Usuń ten post  
Gość









Jestem na diecie Crying or Very sad
 
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Wto 21:20, 29 Paź 2013 Zmień/Usuń ten post  
Gość









http://www.youtube.com/watch?v=xy1ApPOnm5g

Krem sułtański Confused


Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Wto 21:24, 29 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
 
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Śro 15:20, 06 Lis 2013 Zmień/Usuń ten post  
Angie
Gość








lekarka kazala jesc mieso to kupila,m mieso wolowe na gulasz

musze obczajic jakis przepis na necie

chyba ze macie jakies wskazowki
 
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Śro 15:26, 06 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


ja gulaszowe obtaczam w mace z sola i pieprzem i na goracy tluszcz
w drugiej patelni ja mam taka gleboka cos a la wok
smaze marchewke starta na tartce jablko selera ciut pomidora cebule jakies puszkowe czasem owoce dodaje i podsmazone podduszone czekaja
a do garnka kostke rosołowa wrzucam zalewam zimna woda jak sie ugotuje tam to miecho z patelni listek laurowy ziele ang
i troche to sie poddusza i wrzucam te warzywa z patelni do miesa
chwilke razem
i gotowe
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Śro 19:34, 06 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
a to dzis z siostra zrobiłysmy

Obwarzanki drożdżowe

0,5 litra ciepłego mleka
10 dag drozdzy my dałysmy mniej stwierdzajac ze

10 bedzie za duzo
3 łyzki stolowe cukru

drozdze i cukier wrzucic do mleka


pol margaryny rozpuszczonej przestudzonej
cukier waniliowy
4 całe jajka roztrzepana trzepaczka
dodac maki na oko do tego wszystkiego
konsystencje ma miec jak ciasto na racuchy nasze

jakies gestsze było

i wymieszac wszystko kazali niby łyzka ale ja

zagniotłam reka bo zdawalo mi sie dziwne

łyzka wykładac na stolnice posypana odrobina

maki robic kuleczki splaszczyc wykrawac

kieliszkiem dziurke
i smazyc na oleju jak paczki

NIE NASIAKAJA TŁUSZCZEM
nie wierzylam a jednak
mieciutkie sa takie pulchniutkie mniaaaammmmm
rzecz jasna posypalam cukrem pudrem a kuleczki

maczamy w syrop klonowy
mozna jakas czekolada oblac

szybko sie robi
zjada sie jeszcze szybciej
smazy sie najdłuzej


Ostatnio zmieniony przez Garrett dnia Czw 9:24, 07 Lis 2013, w całości zmieniany 1 raz
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Śro 23:02, 06 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


[link widoczny dla zalogowanych]

ciekawe jak smakuje jak ktos wypróbuje niech da znac
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Pią 14:32, 22 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


[link widoczny dla zalogowanych]
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Pią 16:26, 22 Lis 2013  
hexe
prawie expert



Dołączył: 05 Lis 2013
Posty: 904
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta


jak nie mamy ciasta francuskiego mozemy takie cudo wysmyczyc w wyskubanej bulce...pycha
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Pią 16:41, 22 Lis 2013 Zmień/Usuń ten post  
Gość









Nie mam takich foremek, a danie ciekawe i proste w przyrządzeniu. Trza mi nabyć foremki.


Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Sob 11:45, 23 Lis 2013, w całości zmieniany 1 raz
 
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Pią 18:18, 22 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


mam 6 silikonowych i sprobuje dzis jaja faszerowane na kolacje
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Pią 18:27, 22 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


http://www.youtube.com/watch?v=iAp8pEaWB1Y

sposob jakiego nie znałam
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Sob 11:44, 23 Lis 2013 Zmień/Usuń ten post  
Gość









Garrett napisał:
http://www.mojanorwegia.pl/czytelnia/smaki_norwegii__surstek.html

ciekawe jak smakuje jak ktos wypróbuje niech da znac


Zaraz jak tylko mąż wróci z wyprawy na renifera, zabieram się za gotowanie, tylko zastanawiam się czy aby renifer przed gotowaniem nie powinien trochę skruszeć za oknem :hamster_hmmm:
 
Powrót do góry  

  Post  - Wysłany: Sob 19:22, 23 Lis 2013  
Garrett
czarodziej



Dołączył: 24 Paź 2013
Posty: 5276
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Laughing Laughing Laughing i jaak renifer??
 
Zobacz profil autora
Powrót do góry  

  Forum Forum Ezoteryczne Strona Główna -> Na każdy temat -> MNIAM mniam ..... Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 12  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Możesz usuwać swoje posty
Nie możesz głosować w ankietach
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny
   
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin